Aanmelden voor 21 maart'24

Wat gaaf dat jullie je willen aanmelden voor de 'APK voor jullie huwelijk'.
Dat betekent dat jullie bewust even tijd apart willen zetten om na te denken over de vragen: 'Hoe staat het er nu eigenlijk voor?
Vinden wij nog plezier in elkaar of wat hebben we nodig om de liefde (nog meer) te ervaren? Waar sta ik en waar staat de ander en hoe kunnen we er samen aan bouwen om vast te houden wat we ooit begonnen zijn?'

Deze avond is echt even een avond voor jullie samen. Jullie gaan samen nadenken over jullie Aanwezigheid, Passie en Kameraadschap in jullie huwelijk. Waar jullie nu staan en waar je naar toe zou willen.

Tijdens deze avond zal ik wat dingen vertellen en krijgen jullie ruimte om vragen te stellen en er samen over door te praten. Er zal achtergrondmuziek zijn en jullie zullen een eigen plek hebben, zodat jullie in alle rust en veiligheid een begin kunnen maken van misschien wel een nieuwe reis om voor het eerst of opnieuw jullie liefde weer aan te wakkeren en tot bloei te laten komen.

Laat hieronder jullie namen en emailadres achter om jullie aanmelding definitief te maken en jullie ontvangen alle benodigde informatie in jullie mailbox.

Een liefdevolle groet,

Rianne
Laposta e-mailmarketing